Nu plek voor twee ondernemers voor de rest van 2024

Vergroot je impact, inkomen en vrijheid met 1-2 coaching

Bereik het Next Level van jezelf en je bedrijf met ons 1-2 business coaching traject.

In dit traject werken wij 5 maanden samen aan meer omzet, meer impact, meer vrijheid en meer voldoening.

 

Ons 1-2 coaching traject is voor de ondernemer die klaar is om op te schalen.

Het gaat goed, je hebt een prima omzet, je hebt leuke klanten en je daagt jezelf uit. Maar je weet dat er meer in je zit en je bent klaar voor de volgende stap.

Misschien herken je dit: 

Je hebt een plateau bereikt. Mentaal en/of in je business. En je weet niet wat de stap is om je bedrijf op te schalen naar het volgende level. 

Je wil meer omzet, meer impact en meer klanten, maar niet als het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd. 

Je wil je bedrijf zo bouwen dat het in dienst staat van je leven en niet (langer) andersom. 

Je weet dat jij de drijvende kracht bent van je bedrijf, je hebt proof of concept en weet wat er wel en niet werkt, maar bent toe aan het volgende level. 

Wij zijn Mark en Ingèr

En wij hebben jaren geleden besloten om al onze keuzes te baseren op ons ideale scenario. En dat veranderde alles in ons bedrijf.

Nu helpen wij ondernemers om een bedrijf te creëren wat bij hun ideale levensstijl past. Wil je net als ons de helft van het jaar in het buitenland wonen? Dat kan, met het juiste business model. Wil je niet meer als freelancer naar kantoortjes fietsen, maar full time op je eigen manier ondernemen? Dat kan. En sneller dan je denkt.

In dit 1-2 coaching traject staan wij 5 maanden aan je zijde en helpen wij je om je bedrijf op te schalen. De focus ligt op meer (steady) inkomen, meer klanten, meer impact én meer vrijheid. 

Allemaal gebaseerd op hoe wij het zelf ondernemen en blijven schalen. 

In deze 5 maanden focussen wij o.a. op:

Hogere omzet en hogere winst, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en voldoening. 

〉Grote inspirerende doelen gebaseerd op je ideale scenario. 

〉Meer naamsbekendheid en een stevige positionering. 

〉Het creëren van meerdere verdienmodellen. 

〉De ideale work/life balance. 

Effectieve marketing en sales strategieën for the long run.

 

Onze klanten:

De reden dat ik het traject van de Social Media Coach ging volgen, was dat ik niet echt meer vooruitkwam met mijn bedrijf. Ik zat al een tijdje op een plateau en wist dat er meer in zat, maar ik had geen idee hoe ik dat zelf kon bereiken.

Tijdens het traject heb ik zoveel geleerd dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Ik heb maanden lang twee ontzettend gemotiveerde, slimme, strategische maar ook hele lieve en leuke coaches naast me gehad, die niet bang waren om me af en toe een corrigerende schop onder mijn kont te geven. Hierdoor bleef het niet bij groots dromen, maar werd het juist groots doen.

Het meest waardevolle van de coaching vond ik de terugkerende 1:1 gesprekken. De verslagen die daarna in mijn mail zaten waren na afloop altijd een bron van inspiratie voor het maken van content of het uitwerken van plannen. Ook de tussentijdse DM’s bij een goede storyreeks, een sale of een mooi bruggetje vond ik heel fijn. Hierdoor had ik echt het idee dat Mark & Ingèr me aan de zijlijn altijd volgden.

Ik raad de coaching echt voor de volle 100% aan als je wil groeien met je bedrijf, voor zowel de starter als de meer ervaren ondernemer. Als ik ook maar een fractie had geleerd van wat ik nu allemaal heb opgestoken, was het de investering al meer dan waard geweest. Ik ben op zo ontzettend veel vlakken gegroeid en draai nu omzetten die eerder onhaalbaar leken. Ik weet zeker dat ik met èn door deze basis nog veel meer ga bereiken.  

Gabriella

De Seo School

Ik bulkte van de ideeën, maar door angst om te falen en perfectionisme blokkeerden m’n creativiteit, plannen en dromen. Omdat ik bleef hangen en niet verder kwam verloor ik ook m’n plezier.

Daarom startte ik met businesscoaching bij Mark en Ingèr. Twee fantastisch lieve, enthousiaste mensen die zorgden dat ik weer inspiratie, plezier en rust vond in het ondernemen.  Die me nieuwe ideeën en inzichten hebben gegeven en me nieuwe werkwijzen en strategieën hebben laten ontdekken. Die samen met mij knopen hebben doorgehakt en me als cheerleaders hebben aangemoedigd. Die er bovendien waren voor elke mogelijke vraag of twijfel die ik maar had.

In vijf maanden scherpten we m’n positionering en doelgroep aan, ontwikkelden we een nieuw aanbod om van uitvoerend meer strategisch en coachend te gaan werken én lanceerde ik m’n mailinglist, die me in 3 maanden organisch meer dan 100 nieuwe inschrijvingen bracht. Best wel wat (en dat is nog zacht uitgedrukt).

Met Mark en Ingèr krijg je écht dubbel zoveel waarde. De helikopter view van Mark en de creatieve ideeën van Inger zorgen samen voor een strategisch sterk plan waar ze zelf net zo enthousiast over zijn als jij. En met hun grote netwerk ontstaan al snel de leukste kansen en samenwerkingen.

“Je hebt het ondernemersspelletje echt wel door” zei Ingèr tegen me in één van de eerste coaching gesprekken. Maar als ik kijk wat ik allemaal heb bijgeleerd, terwijl ik vooraf dacht dat ik vrijwel alles al wist? Bizar. Dus twijfel je? Niet doen.  Ik vond het fantastisch en had dit niet willen missen. Hoogtepunt van m’n jaar. Wat zeg ik? Van m’n reis als ondernemer.

Puck

Puck Copy & Content

Het samenwerken met Mark en Ingèr was de beste keuze van het jaar! Ik vond het lastig om te investeren in mezelf/mijn bedrijf maar achteraf was het dit dubbel en dwars waard.

Mark en Ingèr hebben me uit mijn comfort zone gehaald een enorme bak kennis en skills rondom marketing gegeven en vooral laten ervaren dat het ideale scenario echt mogelijk is.

Het resultaat is dat ik mijn doelen heb behaald (en zelfs hoger durf in te zetten) Daar ga ik nog lang plezier van hebben!

Ise

De Beweeg Studio

Wil je ook samen met ons aan de slag?

Laat hier je gegevens achter en we komen binnen 24 uur bij je terug. 

Ontvang meer informatie 1-2 traject

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend!

1-2 BUSINESS COACHING

(2 plekken beschikbaar)

Ga samen met ons Next Level op alle vlakken in jouw bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. In 5 maanden helpen wij je aan meer inkomen, impact en vrijheid.

De investering voor dit 1-2 traject is 10.000 euro excl. btw. Je kunt in termijnen betalen. 

Ben je al klant bij ons? Dan krijg je tot 1000 euro korting op dit traject.

Met ons werken betekent:

1. We halen je uit je comfortzone, want wat je tot hier heeft gebracht gaat je niet next level brengen.   

2. We werken constant aan je mindset, want daar begint je zakelijke succes.  

3. Jouw ideale scenario is de leidraad en de motivatie.   

4. Verwacht high commitment. We staan 5 maanden of langer aan je zijde. En wij verwachten hetzelfde van jou.

Dit traject is voor de ondernemer die weet wat hij/zij wil en wat werkt, maar hulp en support wil bij het opschalen van hun bedrijf naar steady € 5.000 – € 10.000 euro maanden. 

  Zo gaan we te werk:

  1. We starten met een uitgebreide offline strategische sessie. In deze sessie leggen we de basis van het traject. We duiken in je ideale scenario en visie voor je bedrijf, we stellen doelen en stippelen de komende vijf maanden uit.

  2. Vanaf dan heb je elke 2 weken een 1-2 zoom call van 90 minuten waarin we met de thema’s aan de slag gaan.

  3. Tussendoor zijn we dagelijks en onbeperkt bereikbaar voor support, feedback en peptalks. 

  4. Je kan alles met ons delen en wij geven advies en feedback. Social media content, een nieuwe landingspagina, de inhoud van je masterclass. Jij deelt het en wij kijken met je mee. 

  5. Je krijgt direct toegang tot al onze programma’s zodat je ook zelf aan de slag kunt met onze strategieën en aanpak. Tw.v. 5000 euro.

  “De helikopter view van Mark en de creatieve ideeën van Inger zorgen samen voor een strategisch sterk plan waar ze zelf net zo enthousiast over zijn als jij. En met hun grote netwerk ontstaan al snel de leukste kansen en samenwerkingen.”

  – Puck na haar ervaring met het 1-2 traject

  Stel je voor, over een paar maanden…

  Je bedrijf is opgeschaald, er komt standaard meer omzet binnen en je draait grote lanceringen waardoor er ook met pieken geld binnenkomt. 

  Je work/life balance is veranderd. Meer vrije tijd, meer creatie tijd en minder lange, onproductieve dagen.

  Je voelt je geïnspireerd en gemotiveerd. Je staat stevig in je schoenen en je claimt je rol als expert op een heel ander level.

  Je team wordt uitgebreid en je delegeert meer taken, waardoor het leuke werk meer prioriteit krijgt in jouw planning.

  Je bent gefocust op de richting waar je naartoe wil en er is een wereld aan mogelijkheden open gegaan. 

  Wat zou dit voor jouw bedrijf betekenen? 

  Wil je samen met ons aan de slag?

  Laat nu je gegevens achter en we komen binnen 24 uur bij je terug. 

  Ontvang meer informatie 1-2 traject

  Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend!