Social Media Coaching

Wij helpen je om online je plek te claimen en een betrokken publiek te creëren.
Neem contact met ons op

Wat doen we precies en kun jij onze hulp gebruiken?

Social media coaching

Wij helpen ondernemers en teams met het delen van hun verhaal online en het creëren van duimstoppende content.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Heb je geen idee wat je doet?

Mis je de rode draad?

Heb je geen of geen betrokken publiek online?

Wil je meer impact maken?

Wil je je expert status claimen?

Dit doen wij:

Testimonial

 

We hebben precies geleerd waar we voor kwamen en meer zelfs! We wisten niet dat er zo veel achter zat aangezien we er redelijk blanco zijn ingestapt. Dus erg veel informatie maar wel op een goede en fijne manier opgebouwd. We werken nu nog steeds volgens het stappenplan hoe we het geleerd hebben en dat werkt heel goed. Heel leuk om te weten hoe het in zijn werk gaat en om er tijd en aandacht aan te besteden. Volgens de statistieken zijn we al aan het groeien, dit is ook erg leuk om te zien en bij te houden. 

Lieke – Management Assistent

Testimonial

 

Lekker concreet. We kunnen er meteen mee aan de slag. Alle vragen mogen gesteld worden; zelfs die van knopjes en vinkjes. Denken mee en geven goede ‘wijsneus’ tips. Weten precies wat voor mens je bent, welke klanten je aan wilt trekken en welke strategie je daarbij kunt gebruiken. Warmhartig en aanmoedigend.

Gijs en Ti – Auteurs

Testimonial

 

Mark en Ingèr zijn energiek, oprecht nieuwsgierig en pakken tegelijkertijd door met vragen die míj aan het denken zetten, zodat het onderste uit de kan naar boven kon worden gehaald. Hun bevlogenheid, expertise en doortastendheid zorgde ervoor dat de twee uur werkelijk omvlogen en ik naderhand helder en concreet mijn vervolgstappen kon uitzetten. Precies wat ik nodig had!

Saraï Pannekoek –  Nourish Mentis

1-1 strategische sessies

Tijdens onze strategische sessie duiken we in je verhaal en gaan we ervoor zorgen dat er een lijn in ontstaat. We kiezen waar de focus op komt te liggen en wat het overkoepelende thema wordt. We zorgen er ook voor dat je precies weet waar de vragen van je doelgroep liggen en hoe jij ze direct kunt aanspreken. In een intensieve sessie dus.

Een goed voorbeeld is de sessie van Saraï Pannekoek. Ze gaf bij het boeken aan dat ze de rode draad miste in haar gehele content strategie, maar wel wist waar ze naartoe wilde. Wij hebben haar geholpen bij het bepalen van de stappen en het creëren van haar social media strategie. Met deze review als gevolg: Hun bevlogenheid, expertise en doortastendheid zorgde ervoor dat de twee uur werkelijk omvlogen en ik naderhand helder en concreet mijn vervolgstappen kon uitzetten. Precies wat ik nodig had.”

Strategische trajecten

Vaak is er meer hulp nodig dan eenmalig, dan kies je voor het strategisch traject van drie maanden. We werken dan drie maanden intensief samen en zorgen ervoor dat alle vragen en valkuilen in die periode behandeld worden. We helpen je met het creëren van content, het uitwerken van de ideeën en coachen je door de drie maanden heen. Na zo’n traject heb je maanden aan content uitgewerkt, ken je alle hoeken van je strategie en is je bereik vergroot. Implementatie? Ook daar helpen we je bij!

Inhouse trainingen

Personeel opleiden? Iedereen de social media strategie leren? Dat doen we met het inhouse traject. We werken drie tot zes maanden samen om het team alles te leren over de gewenste social media platformen, het creëren van duimstoppende content en zorgen ervoor dat de strategie bij iedereen op de eerste plek staat.

Bij Oriflame Nederland leiden we een selecte groep adviseurs op tot ‘beauty influencers’. Drie maanden lang werken we met deze groep aan een waterdichte strategie, het creëren van authentieke content en het uitbreiden van hun bereik. Daarnaast zijn we voor een aantal events uitgenodigd om over Social Media Strategie te spreken.

Workshops & Talks

Organiseer je een event of wil je dat er over social media gepraat wordt in je bedrijf? Onze strategie talk is een optie. Dan praten we het publiek in een uur bij over social media strategie en het effect daarvan. Liever Instagram focussed? Kan ook. Laten we het erop houden dat we je podium graag vullen.

Zullen we even bellen?

 

Je bent nieuwsgierig geworden en wil heel graag aan de slag met je social media kanalen? Tof! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en wat je zelf kunt bereiken? Stuur ons hier een (vrijblijvend) berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

15 + 7 =