Diensten

Social Media Coaching

Wij vinden het belangrijk dat je naast je basisabonnement ook je eigen social media skills ontwikkelt en al je vragen -altijd- beantwoord krijgt. Daarom kun je ons altijd bereiken voor vragen en antwoorden. Online coaching, maar dan voor jouw sociale media. Handig he?

Strategische sessie

Wil je het zelf doen, maar weet je niet precies hoe? De social media strategie maken we samen met jou om ervoor te zorgen dat jij en je bedrijf helemaal jezelf zijn op je social media kanalen. We gaan in een strategische sessie aan de slag met jouw doelen, de missie en visie van je bedrijf en vertalen deze in creatieve content waar je zelf mee aan de slag kunt! De strategie is onmisbaar voor de toekomst.

Social media consultancy

Je gaat langs bij een Personal Trainer om vooruitgang te meten of om vragen te stellen over je plan. Bij ons ben je via Skype of bij ons op kantoor welkom voor een social media consult in de vorm van een brainstormsessie of een strategische sessie die ervoor zorgen dat je aan de slag kunt met frisse ideeën. Ooit nagedacht over wat voor soort content past bij jouw bedrijf? Of wie je als bedrijf wil zijn online? Zomaar een aantal vragen die we kunnen belichten tijdens de brainstormsessie.

Content creatie

We zeggen niet voor niets ‘we create content for a living’. Dagelijks zijn wij met onze camera’s, laptops en telefoons in de weer om duimstoppende content te creëren. Met één missie: wenkbrauwen of mondhoeken omhoog zien gaan bij het zien/lezen/bekijken ervan.

Workshops

Een duwtje in de rug kan soms al genoeg zijn, vooral voor de nieuwsgierigen onder ons. Met onze social (media) workshops helpen wij je door middel van interactieve workshops op weg en kun je meteen aan de slag.

Influencer Marketing

Iemand nodig die je social media versterkt? Wij helpen je te zoeken naar een geschikte persoon die helemaal bij je past!

Events

Social media inzetten op je event, heb je dat weleens gedaan? Een uitgelezen kans om volgers een kijkje achter de schermen te geven en unieke content te ontwikkelen!

Add-ons

Om alle mogelijkheden te benutten werken wij altijd met add-ons. Dus, voor de rest van de mogelijkheden weet je ons te vinden.