Zelf je social media verbeteren. 

Het Do It Yourself Kickstart pakket bestaat uit 9 praktische guides waarmee jij zelf je Instagram, Facebook en LinkedIn profielen kunt verbeteren. Daarnaast helpen wij je op weg met een 30 min quick start call! 

Zelf je social media verbeteren. 

Het Do It Yourself Kickstart pakket bestaat uit 9 praktische guides waarmee jij zelf je Instagram, Facebook en LinkedIn profielen kunt verbeteren. 

Laat ons raden..

Je hebt alles al uitgeprobeerd? Zit na het plaatsen van een post op je nagels te bijten omdat je hoopt dat genoeg mensen op ‘like’ drukken en eindelijk op de link in je bio klikken? Je raakt verdwaald op het internet als je zoekt naar tips om effect te hebben op LinkedIn? Hebt geen idee of je nu een Facebook pagina of Facebook groep moet aanmaken? 

Misschien sta je zelfs op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Voor je dat doet, luister even.

 

EVEN EEN CHECK, WIL JIJ: 

Leren wat je écht moet doen op social media?

Je bereik vergroten en je ideale doelgroep aan je binden?

Nooit meer zonder ideeën voor posts zitten, maar juist precies weten wat je moet delen?

Ben je hier voor het eerst? Dit is ons verhaal.

Wij zijn Mark en Ingèr en we willen je helpen om jouw social media skills te verbeteren, zodat je zelf aan de slag kunt. Je zou kunnen zeggen dat we de afgelopen zes jaar voornamelijk online hebben besteed. Aan de ene kant met het doel om anderen te inspireren en alles te delen wat we leren. En aan de andere kant om succesvolle strategieën te testen en te creëren.

Zo begon De Social Media Coach. We hebben in de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen met coaching, talks en dit pakket. En dit pakket is speciaal voor de ondernemers die het zelf willen doen. 

Dit zit er in het pakket:

 1. Instagram Guide 2020 proof
 2. Facebook Guide 2020 proof
 3. LinkedIn Guide voor personal branding 2020 proof
 4. LinkedIn Guide voor je bedrijfspagina 2020 proof
 5. Facebook Groepen Guide 2020 proof
 6. Social media werkboek met tientallen waardevolle opdrachten voor je online strategie
 7. Content creatie stappenplan
 8. Vragenlijst om je doelgroep te leren kennen
 9. Social media toolkit

Let op: EN je krijgt er een call met een van ons bij, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je op weg kunnen helpen.

 • Social Media Coach: Mark & Ingèr

  Impact Business Blueprint

  1.497,00

Een greep uit de reacties:

10 reviews for Do It Yourself Kickstart Pakket + Call

 1. Gacelle (geverifieerde eigenaar)

  Als net startende ondernemer had ik al van alles uitgezocht en op gang gezet mbt mijn marketing op social media. Maar op een gegeven moment was ik klaar met overal plukjes info vandaan te halen en daar iets mee te ‘moeten’ doen. Ik wilde heel graag informatie die overzichtelijk op één plek te vinden was en waar ik zelf mee aan de slag kon. Daarnaast wilde ik het liefst dat ik iemand vragen kon stellen als ik ergens niet uit kwam, zodat ik daarna weer gericht verder kon.
  Het DIY-pakket én de sessie met Mark en Ingèr had alles wat ik wenste en méér! De info in het DIY-pakket is heel overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Het werkboek zorgde ervoor dat ik actief aan de slag kon en ik eindelijk eens een keer het gevoel kreeg dat ik een leidraad had in mijn marketing. De sessie met Mark en Ingèr was supervet! Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en als toetje verzonnen we ook nog een hele toffe naam voor mijn igtv-serie op insta! Ik heb niet lang na de eerste sessie nogmaals een sessie geboekt en daar kwam een concreet actieplan uit voor hoe ik social media kon inzetten voor mijn bedrijf.
  Ik raad Mark en Ingèr zéker aan bij elke ondernemer die een boost kan gebruiken in zijn (of haar) marketing op social media!

 2. Ashley de Romph (geverifieerde eigenaar)

  In eerste instantie heb ik erg getwijfeld om het DIY kickstart pakket te downloaden. Het afgelopen jaar heb ik mij erg verdiept in dit onderwerp en mij zelf op het gebied van social media ontwikkeld, dus ik wist niet of dit pakket mij nog meer nieuwe inzichten zou geven. Toch heb ik deze wel besteld, omdat er een coachingsessie met Mark en Ingèr bij zat. Deze leek mij erg waardevol. Aangezien ik ook bijna alle IGTV’s van Mark en Ingèr kijk, weet ik dat zij een erg fijne energie hebben/overbrengen, leer/hoor je altijd iets waar je wat aan hebt en heb ik na het kijken altijd enorm veel inspiratie om weer aan de slag te gaan. Het pakket is super uitgebreid en zeker als social media nieuw voor je is of je gaat starten met een nieuw kanaal, is dit pakket heel waardevol. Toch heb ik zelf ook nog veel gehad aan het werkboek dat in dit pakket zit. Op deze manier ga je toch met een frisse blik even helemaal terug naar de basis en naar de strategie die je wilt toepassen voor je bedrijf. Iedereen die meer wilt leren over social media of zichzelf wilt ontwikkelen op dit gebied, raad ik dit DIY kickstart pakket zeker aan. Daarnaast was de coachingsessie met Mark en Ingèr erg leuk en waardevol. Zij hebben mij inzicht gegeven in de stappen die ik nog kan maken om nog meer te groeien op social media. Zij hebben zelfs ideeën bedacht die voor over een halfjaar van toepassing kunnen zijn! Kortom: zowel het pakket als de coachingsessie zijn super waardevol en als je het pakket nog niet hebt, zou ik het zeker aanraden om aan te schaffen of een coachingsessie in te plannen!

 3. Aylin (geverifieerde eigenaar)

  Het pakket helpt je heel goed op weg om een helder beeld te krijgen wat jij wilt delen op social media en vooral waarom. Het werkboek en stappenplan zorgden ervoor dat iets wat te groot en vaag aanvoelde, concreet en in kleine stapjes werden opgeknipt. De 1 op 1 coaching was echt als een kers op de taart. Super waardevol om met Mark te spreken over welke rol social media voor mijn onderneming zou kunnen hebben en hoe ik dat vanuit mijn persoonlijke missie het beste kan uitrollen. Absoluut een aanrader als je niet weet waar je moet beginnen of wanneer je continue vast loopt!

 4. Marco (geverifieerde eigenaar)

  Super om met Mark, die eenzelfde soort route als ik heeft bewandeld, iemand te hebben die mijn missie begrijpt en helpt vertalen naar de praktijk.

  Veel persoonlijke aandacht, oprechte interesse en veel praktische tips. Met recht een toegevoegde waarde!

 5. Marjolein de Boer (geverifieerde eigenaar)

  Als beginnend zzp’er heeft het DIY social media pakket mij aan de hand meegenomen op onbekend terrein. Alle informatie is helder en to the point beschreven waardoor ik al veel ‘a ha!’ momenten heb gehad. Door het werkboek en stappenplan heb ik mijzelf de juiste vragen kunnen stellen om te groeien op alle social media kanalen en weet ik mijn ideale klant te bereiken. Super fijn!

 6. Jolande Timmerman (geverifieerde eigenaar)

  Wat een fijn pakket is dit! Lekker concreet, precies wat ik nodig heb. Het werkboek was een erg fijne leidraad om alles wat er in mijn hoofd zat gestructureerd op te schrijven en aan te vullen. Heel verhelderend! De persoonlijke coachingsessie was helemaal top, weer veel nieuwe ideeën opgedaan en het vertrouwen dat ik gewoon moet begínnen. Ingèr dacht ook echt met mij mee zodat ik persoonlijke tips kreeg die ik meteen heb toegepast.

  Kortom ik ben erg tevreden en dit kickstart pakket heeft mij echt vooruit geholpen!

 7. Joyce (geverifieerde eigenaar)

  Een heel fijne cursus! Je kunt direct aan de slag, Mark en Inger nemen je stap voor stap mee naar goede content en zelfs als je al heel wat weet, is het DIY-pakket een heerlijke reminder en aanvulling op je kennis :). Zeker de combi met de coaching is top!

 8. Martina Vasileva (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig pakket, echt geen moment spijt gehad van deze aankoop. Het DIY pakket staat vol met waardevolle info, tips en tricks waar je écht iets mee kan. O, en het is enorm duidelijk geschreven en uitgelegd, ook niet onbelangrijk natuurlijk. Dit pakket in combinatie met een coaching sessie van Ingèr en Mark is in mijn ogen helemaal een winning combo! Ik vind het de investering meer dan waard! Dikke aanrader dus.

 9. Mona Liza Verseijden (geverifieerde eigenaar)

  Het DIY pakket is duidelijk en op een moderne wijze geschreven met uitstekende handvatten, maar ook met screenshots ter verduidelijking. Woensdag j.l. had ik een half uur gratis coaching sessie. Naast het feit dat de tips enorm bruikbaar waren, kreeg ik er een enorme energie boost van. Kortom een aanrader! We kunnen eenvoudigweg niet meer om Social Media heen. Dus ik adviseer de social media coach.

 10. Anita Bus (geverifieerde eigenaar)

  Wát een vaklui! Gelijk to the point, kritische vragen en goede voorbereiding. Deze kanjers weten waar ze over praten, ongelooflijk! Met simpele tips gelijk een heldere richting bovenop de kennis die er al is. Verdieping daar waar mogelijk. Gaaf hoe snel ze laten zien hoe het anders kan, kleine stappen, groot bereik! Heerlijke energie! Bizar veel kwaliteit aanwezig en ze vullen elkaar fantastisch aan!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.