Let op: de korting van de masterclass is niet meer geldig. Neem contact op voor meer informatie.  

Elke vrijdag is Finance Friday

Ontdek je eigen overtuigingen, krijg grip op je financiën
door het overzichtelijk te maken en creëer een sterke (money) mindset. 

Juist nu, door alles wat er speelt in de economie, merk ik hoe belangrijk het is om met je geld situatie te dealen en je skills te verbeteren.

En dat is precies waar ik je bij wil helpen. Jij verdient een sterke money mindset, overzicht en grip op je financiën.

Finance Friday is een online cursus met trainingsvideo’s, opdrachten en downloadbare worksheets. Daarnaast krijg je toegang tot de community a.k.a de #financefriday club waar je al je vragen kunt stellen. 

Doe je mee?

 

Geldstress verlamd, ik weet er alles van.

Ik heb geld altijd gezien als iets negatiefs. Had er nooit genoeg van en hield ook nooit iets over.

Ik stak liever mijn kop in het zand dan dat ik iets aan mijn situatie veranderde. Al mijn geld ging op aan kleding of andere onnodige aankopen. Om eerlijk te zijn had ik geen idee waar het naartoe ging. Het ging er gewoon uit en ik hield nooit iets over. Sparen lukte niet en ik had nooit genoeg geld om lekker rustig te kunnen leven.

Toen ik vanuit een fulltime baan met bijbehorend salaris, fulltime startend ondernemer werd, veranderde mijn inkomen, maar ik bleef hetzelfde uitgeven.

Tot het misging natuurlijk. Facturen die te laat betaald werden leverde stress op en ik had continu het idee dat ik harder moest werken om meer geld te verdienen. Geld was het enige waar ik over na kon denken.

 

Een groot deel van je frustraties en stress komt voort uit beperkende overtuigingen. Dat is niet jouw schuld, die hebben we allemaal, maar het is wel tijd om er bewust van te worden en ze daarna te veranderen. Het is tijd om nieuwe gewoontes rondom geld te creëren en je te focussen op overvloed.

 

Alles veranderde toen ik deze beslissing maakte en mijn eigen Finance Friday routine ontwikkelde. 

De geldstress verdween langzaam toen ik besloot om ook aan dát gedeelte van mijn mindset te werken. Ik leerde alles over mijn eigen beperkende overtuigingen rondom geld en wat dat voor effect had op mijn gedrag. Ik verbeterde mijn money mindset en kreeg vertrouwen in mezelf. Daarna was er nog een slag te slaan: geld beheren en overzicht creëren. 

Die combinatie had direct effect en werd mijn nieuwe vrijdagroutine. ‘Finance Friday’.  Mijn bedrijf groeide vanaf dat moment harder dan ooit, sales werd mijn favoriete onderdeel en geld is niet langer een beperkende factor in mijn leven. Ik geloof en vertrouw op overvloed, weet wat ik waar ben en de geldstress is verdwenen.

Ik wil niets liever dan jou helpen om ook een sterke money mindset te creëren, beter te worden met geld en je ideale scenario waar te maken.

 

FINANCE FRIDAY is iets voor jou als je:

– Geldstress ervaart op een blokkerende manier

– Geen overzicht hebt en maar wat doet

– Je weet wat een money mindset is, maar niet weet hoe je de jouwe kunt veranderen

– Geen financiële doelen hebt, of niet weet hoe je ze moet behalen

En als je:

Meer overzicht wil hebben over wat er binnen komt en uitgaat

– Keuzes wilt baseren op je doelen, in plaats van onbewust gedrag

– Een money mindset wilt creëren die gebaseerd is op overvloed en mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een plek waar je:

– Hardop over geld mag praten

– Gelijkgestemden vindt met enorme ambities

Meer dan 300 deelnemers gingen je voor:

FINANCE FRIDAY bestaat uit:

,

1. Je krijgt direct een jaar lang toegang tot de online omgeving met trainingsvideo’s, downloadbare werkboeken en opdrachten. T.w.v. 1250,- 

2. Je krijgt toegang tot de Finance Friday community, daar vind je exclusieve content, tips en natuurlijk de complete #financefriday club vol gelijkgestemden. Er is daar genoeg ruimte voor gesprekken over geld en al je vragen. T.w.v. € 199,-. 

3. Je ontvangt elke week een reminder om aan je geldzaken en money mindset te werken. Wij zijn je stok achter de deur! 

4. Je kan gratis deelnemen aan 4 extra exclusieve trainingen dit jaar. Elk kwartaal organiseren we een extra training of challenge die in het teken staat van financiele groei. Als deelnemer van Finance Friday kun je daar gratis aan meedoen. T.w.v. 1000,-

5. BONUS: Gezamenlijke kick-off. We organiseren een gezamenlijke kick-off met iedereen uit de Finance Friday community om je financiele doelen en intenties voor 2023 helder te krijgen. T.w.v. 250,-

6. BONUS: Bij betaling in één keer ontvang je de Finance Friday cadeaubox, met FF mok, favo money mindset boek en meer. 

Kortom: het is alles wat je nodig hebt om nieuwe gewoontes, een betere relatie met geld en een sterke money mindset te creëren.

 Je betaalt alleen nu €649,- exclusief BTW. Voor deelnemers van de masterclass “Geen geldstress in 2023” is deze unieke korting + bonussen alleen nu geldig. Je kunt in termijnen betalen.

Dit aanbod is niet meer geldig. klik hier voor meer informatie. 

Heb je nog een vraag?

Wat is FINANCE FRIDAY?

Het is een cursus waar je een sterke money mindset en een betere relatie met geld  creeërt. Na het volgen van de cursus heb je nieuwe gewoontes rondom geld ontwikkeld, financiele doelen gesteld en gebaseerd op je ideale scenario en staat geld niet langer in de weg.

Je blijft jezelf qua geldzaken ontwikkelen door de wekelijkse routine (op vrijdag).

Hoeveel tijd kost het me om FINANCE FRIDAY te volgen?

De cursus bestaat uit een paar uur video materiaal. Dat is exclusief de tijd die je nodig hebt voor de opdrachten. In totaal gaat het om zo’n 6 uur om de hele training te volgen.   

In het begin heb je iets meer tijd nodig om de cursus te volgen. Het begint namelijk bij de cursus. Daar duik je in je overtuigingen en huidige scenario. Je stelt financiële doelen en ontwikkeld nieuwe gewoontes. 

Later, na het volgen van de cursus, heb je aan een uur per week voldoende om je routine te onderhouden en daarmee blijven resultaat te creëren. 

Is FINANCE FRIDAY alleen voor ondernemers?

We hebben allemaal met geld te maken in ons dagelijkse leven. En een beperkende money mindset, beperkt je ook als je geen ondernemer bent. FINANCE FRIDAY is dus niet alleen voor ondernemers. 

Een belangrijke disclaimer vind ik wel dat ik als maker van deze cursus/routine al meer dan 5 jaar onderneem en dus geldzaken vaak vanuit die kant belicht.

Wat als de cursus me niet bevalt? 

Kom je er binnen 14 dagen na aankoop achter dat deze cursus en manier van werken niet bij je past. Dan krijg je je geld terug.

Hoelang heb ik toegang tot FINANCE FRIDAY?

Na aankoop behoud je een jaar toegang tot het programma en de online community.  

Kan ik in termijnen betalen?

Yes dat kan! Je kunt kiezen tussen 1 of 3 of 6 termijnen. Je kunt bij afrekenen aanvinken welke termijnen je wil. 

Hoe werken de 4 extra trainingen?

Elk kwartaal wordt er een extra training of challenge georganiseerd die in het teken staat van financiële groei. De vier extra trainingen die we in 2023 gaan doen zijn gratis voor alle deelnemers aan het Finance Friday programma. Deze trainingen zijn vergelijkbaar met de money mindset drie-daagse die we eind vorig jaar organiseerde.

Welke onderwerpen komen in deze cursus terug?

Finance Friday draait om money mindset, gewoontes en (financiële) doelen stellen gebaseerd op je ideale scenario. 

Je kunt dit verwachten:

  • Je ontdekt beperkende overtuigingen rondom geld.
  • Je krijgt grip op je financiën door het overzichtelijk te maken en nieuwe gewoontes te ontwikkelen. 
  • Je creëert een sterke (money) mindset die gericht is op overvloed. 
  • Je stelt financiele doelen gebaseerd op je ideale scenario en zorgt ervoor dat je in actie komt.