“Het ideale scenario is het enige scenario” 

Ontdek je eigen overtuigingen, krijg grip op je financiën
door het overzichtelijk te maken en creëer een sterke (money) mindset. 

Juist nu, door alles wat er speelt, merk ik hoe belangrijk het is om met je geld situatie te dealen en je skills te verbeteren.

En dat is precies waar ik je bij wil helpen. Ik wil je helpen bij het creëren van een sterke money mindset, overzicht en grip krijgen op je situatie.

#Financefriday is een online cursus met trainingsvideo’s, opdrachten en downloadbare worksheets. Daarnaast krijg je voor onbepaalde tijd toegang tot de Facebook groep a.k.a de #financefriday club én je kunt meedoen aan de boekenclub! 

Welkom bij dé plek waar je hardop over geld mag praten, live sessies plaatsvinden en meer…

Doe je mee?

 

“Ik voel me niet meer blut en hopeloos.” 


Na jaren van aanmodderen, kan ik nu echt zeggen dat ik geloof dat er genoeg is voor iedereen. 

Dat was niet altijd zo. Ik stak liever mijn kop in het zand dan dat ik iets aan mijn situatie veranderde. Al mijn geld ging op aan kleding of andere onnodige aankopen. Om eerlijk te zijn had ik geen idee waar het naartoe ging. Het ging er gewoon uit en ik hield nooit iets over. Sparen lukte niet en ik kwam altijd geld tekort.

Toen ik vanuit een fulltime baan met bijbehorend salaris, fulltime startend ondernemer werd, veranderde mijn inkomen, maar ik bleef hetzelfde uitgeven.

Tot het misging natuurlijk. Facturen die te laat betaald werden leverde stress op en ik had continu het idee dat ik harder moest werken om meer geld te verdienen. Geld was het enige waar ik over na kon denken.

 

Ik weet zeker dat een deel van je frustraties en stress voort komt uit bepaalde, beperkende overtuigingen. Dat is niet jouw schuld, die hebben we allemaal, maar het is wel tijd om er bewust van te worden en ze daarna te veranderen. Het is tijd om nieuwe gewoontes rondom geld te creëren en je te focussen op overvloed.

Ik ben er heilig van overtuigd dat als jij genoeg hebt, dat je anderen beter kunt helpen. Vooral nu zie ik het als een taak om te blijven verkopen en te blijven geven, want alleen zo kunnen we elkaar helpen.

 

Alles veranderde toen ik deze beslissing maakte en mijn eigen #FinanceFriday routine ontwikkelde. 

De geldstress verdween langzaam toen ik besloot om ook aan dát gedeelte van mijn mindset te werken. Ik leerde alles over mijn eigen beperkende overtuigingen rondom geld en wat dat voor effect had op mijn gedrag. Ik verbeterde mijn money mindset. Daarna was er nog een slag te slaan: geld beheren en overzicht creëren

Die combinatie had direct effect en werd mijn nieuwe vrijdagroutine. ‘Finance friday’.  Mijn bedrijf groeide vanaf dat moment harder dan ooit, sales werd mijn favoriete onderdeel en geld is niet langer  

Ik wil niets liever dan jou helpen om ook een sterke money mindset te creëren

 

#FINANCEFRIDAY is iets voor jou als je:

– Roekeloos geld uitgeeft en geen idee hebt waar het heen gaat
– Geen overzicht hebt en iedere maand maar wat doet
– Je weet wat een money mindset is, maar niet weet hoe je de jouwe kunt veranderen
– Geen financiële doelen hebt, of niet weet hoe je ze moet behalen

En als je:

– Meer overzicht wil hebben over wat er binnen komt en uitgaat
– Keuzes wilt baseren op je doelen, in plaats van onbewust gedrag
– Wil ontdekken wat je tegenhoudt in het creëren van financiële vrijheid en rust
– Een money mindset wilt creëren die gebaseerd is op overvloed en mogelijkheden
– Op een nieuwe manier naar geld wil leren kijken
– Wil stoppen met twijfelen en meer wil doen

Als je op zoek bent naar een plek waar je:

– Hardop over geld mag praten
– Al je vragen over geld mag vragen
– Gelijkgestemden vindt, die ook willen groeien 

Meer dan 200 deelnemers gingen je voor:

Finance Friday Bestaat Uit:

 

1. Je krijgt een half jaar toegang tot de online omgeving met trainingsvideo’s, het uitgebreide werkboek en opdrachten.

2. Je kunt gratis deelnemen aan de FinanceFriday boekenclub – de plek waar we boeken over geld bespreken, en ervoor zorgen dat je geïnspireerd raakt om te blijven lezen.

3. Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot de Finance Friday community, daar vind je een shit load aan exclusieve content, tips en natuurlijk de complete #financefriday club vol gelijkgestemden. Er is daar genoeg ruimte voor gesprekken over geld en al je vragen.

4. Je ontvangt elke week een reminder in de mail en op FB om aan je geldzaken en money mindset te werken. Wij zijn je stok achter de deur! 

5. Live sessies, Q&A’s, challenges en meer. 

Kortom: het is alles wat je nodig hebt om nieuwe gewoontes, een betere relatie met geld en een sterke money mindset te creëren.

De investering is normaal gesproken €399,- exclusief BTW. Maar exclusief voor de luisteraars van de PODCAST € 50,- korting. Nu dus voor € 349,- (betaling in 4 termijnen mogelijk).

Dit gebeurt er o.a. in de Facebook Groep:

NIEUWE BONUS! 

 

Over de #FINANCEFRIDAY boekenclub

Ik lees heel graag en ik praat binnen #FINANCEFRIDAY heel veel over de boeken over geld. Ik zocht een manier om dat te bundelen en tegelijkertijd anderen te inspireren om meer te lezen.

De FF boekenclub is die manier. Het is een stok achter de deur om dat boek te lezen, een manier om er meer uit te halen door de inzichten te overleggen én je omringt je met gelijkgestemden. 

Alleen voor deelnemers van #FINANCEFRIDAY.