Gratis Masterclass:

Van geldstress naar overvloed

Verbeter je money mindset met deze drie stappen 

Geld kan in de weg staan van je dromen of je kan het als middel zien om er naartoe te bewegen.

“Money funds the mission.”

Als jij continu de angst voelt dat er te weinig geld is of dat er een moment komt waarop het allemaal misgaat, dan staat geld in de weg van je dromen en doelen.

Er is een andere optie en dat is waar deze gratis masterclass om draait. We gaan kijken waar die angst vandaan komt, je geld gedrag onder de loep nemen en je ontdekt hoe je grote doelen stelt die je inspireren. 

Ik ben Ingèr Vierhout en geld wás mijn grootste valkuil.

Ik leefde van factuur naar factuur, alles ging altijd op aan bullshit aankopen en ik checkte panisch mijn bank voor het afrekenen. Dit beperkte me enorm, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen of met wie ik hier over kon praten. Dus ik nam een beslissing: ik ga leren met geld om te gaan. Ik ga goed worden met geld. Die beslissing leidde tot het lezen van alle boeken over geld die ik kon vinden, een routine en een nieuwe mindset. Alles veranderde, ik begon rust te ervaren, kreeg grip op mijn uitgaven en kon steeds groter denken. Wat ik heb geleerd, deel ik met je in deze masterclass. 

 

In de masterclass leer ik je:

1. Wat de eerste stap is voor een betere money mindset die gericht is op rust, ruimte en groei. 

2. Waarom grip krijgen op je geld minstens zo belangrijk is. 

3. Waar je je (financiele) doelen op moet baseren en het nu ervan.