MAAR 6 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Leer hoe je een succesvolle online business bouwt als coach

In drie maanden meer zichtbaarheid, zelfvertrouwen en meer klanten.

De Mastermind voor coaches die next level online willen ondernemen.

 

Wij bouwden drie online coaching bedrijven

Terwijl Mark al tijdens zijn studie startte als lifestyle coach en andere mensen hielp om fit en vitaal te worden, gaf ik als bootcamp coach mensen een zetje om alles te geven tijdens de training. Zo begonnen we. Beide hebben we Communicatie gestudeerd en toen Mark klaar was, besloten we samen De Social Media Coach te starten. Nog meer coaching.

De afgelopen vijf jaar hebben we bij elkaar honderden mensen op verschillende manieren gecoacht, tientallen coaching diensten op de wereld gezet (en er ook weer een aantal gestopt) en nu gaan we een stapje verder. Tijdens onze social media coaching sessies merkten we dat andere coaches steeds vaker bij ons aanklopten, voor hulp met hun aanbod, doelgroep en ook hun eigen werkplezier.

En we snappen dat. Sterker nog, wij herkennen dat.  Als je net begint of je bent de enige ondernemer in je omgeving, dan kan het allemaal nogal hocus pocus lijken. Je omgeving begrijpt je niet of heeft geen ervaring. Je twijfelt bij elke keuze of het wel het beste is wat je kunt doen.  De combinatie in en aan je bedrijf werken kost enorm veel energie, terwijl het bij anderen vanzelf lijkt te gaan. Hetzelfde geldt voor het resultaat dat uitblijft. Hoe kan dat?! Je hebt last van imposter syndroom en twijfelt aan je eigen kunnen. Zo wil je niet verder, je weet dat er meer in je mars zit.

Het is tijd voor actie.

Wij snappen je

Herken je dit?

Laat ons raden..  

Je weet dat je gemaakt bent voor de rol als coach, maar het lukt nog niet helemaal.  Je weet hoe het is om andere mensen te helpen en die impact te maken, maar je wil meer. Toch?

  • Je weet wat je moet doen om het gewenste resultaat te creëren bij je ideale klanten, maar je bereikt ze niet.

  • Je wil niet meer afhankelijk zijn van uurtje factuurtje, maar je hebt geen idee hoe je sales aanpakt voor je coaching aanbod.

  • Je wil je aanbod verbeteren, maar je weet niet waar je moet beginnen.

  • Je hebt geen idee hoe je jezelf als expert op de kaart moet zetten om effect te hebben.

  • Je wil je expertise claimen, maar je durft niet helemaal. Je twijfelt of jij wel de persoon bent die dat mag zeggen, doen en claimen…

  • Je bent onzeker over je eigen kunnen en je aanbod en hebt geen idee wat je volgende stap moet zijn.

  • Je ziet de mogelijkheden en je ziet het succes van andere coaches, maar het lijkt voor jou ver weg of zelfs onmogelijk. Toch weet je dat jij meer in je mars hebt.

    Wij geloven ook dat je meer in je mars hebt. Sterker nog: wij geloven in jouw ideale scenario. Tijd voor actie dus.

Testimonial

 

Wát een vaklui! Gelijk to the point, kritische vragen en goede voorbereiding. Deze kanjers weten waar ze over praten, ongelooflijk! Met simpele tips gelijk een heldere richting bovenop de kennis die er al is. Verdieping daar waar mogelijk. Gaaf hoe snel ze laten zien hoe het anders kan, kleine stappen, groot bereik! Heerlijke energie! Bizar veel kwaliteit aanwezig en ze vullen elkaar fantastisch aan!

Anita Bus – Prioriteit manager

Testimonial

 

Super om met Mark, die eenzelfde soort route als ik heeft bewandeld, iemand te hebben die mijn missie begrijpt en helpt vertalen naar de praktijk.

Veel persoonlijke aandacht, oprechte interesse en veel praktische tips. Met recht een toegevoegde waarde!

 

Marco Neuvel – Scopo Atletico

Testimonial

 

Mark en Ingèr zijn energiek, oprecht nieuwsgierig en pakken tegelijkertijd door met vragen die míj aan het denken zetten, zodat het onderste uit de kan naar boven kon worden gehaald. Hun bevlogenheid, expertise en doortastendheid zorgde ervoor dat de twee uur werkelijk omvlogen en ik naderhand helder en concreet mijn vervolgstappen kon uitzetten. Precies wat ik nodig had!

 

Saraï Pannekoek –  Nourish Mentis

Wij introduceren: 

NEXT LEVEL COACH Mastermind 

De mastermind voor coaches die hun online aanbod willen uitbreiden, meer klanten willen bereiken en naar het volgende niveau willen gaan voor het einde van 2020.

Ben jij dit?

>>> Je weet dat als je zo doorgaat het niet gaat lukken.

>>> Je bent er (meer dan) klaar voor om je rol als coach te ownen en meer impact te maken.

>>> Je wil je omringen met andere coach ondernemers die het snappen en die jou willen zien slagen.

>>> Je wil ervaren hoe het is om je doelen te bereiken.

Alsof we je gedachtes kunnen lezen, he? Nee. Wij hebben precies hetzelfde ervaren. We weten dus ook hoe wij jou kunnen helpen om die volgende stap te maken.

 Meld je aan voor een intake gesprek. That’s all you need to do.

 

Zo werkt het:

We starten op maandag 14 oktober. De deuren sluiten op 7 oktober. De mastermind bestaat uit 6 ondernemers. SUPER exclusief dus.
En wij zijn drie maanden lang jouw coaches.  

In drie maanden bouwen we samen aan jouw online business en maken direct de volgende stappen. We starten met jou. Je mindset, je profiel en jouw doelen. We gaan aan de slag met je ideale klanten, je complete aanbod en we leren je onze sales, social media en marketing strategieën die je meer bereik, impact en klanten opleveren. Binnen no-time speel je in het volgende level, help je jouw ideale klant en krijg je meer energie van je werk dan ooit. Let maar op.

 

Als je lid wordt van onze exclusieve mastermind, dan ontvang je:

  

# 3 x Live groep sessies in Eindhoven ter waarde van meer dan € 3000,- 

# 3 x Groepscoaching sessies ter waarde van € 1500,-

# 3 x 1-1 sessie van 60 minuten ter waarde van  € 750,-

# Je krijgt toegang tot onze Mastermind Groep voor dagelijks contact met de rest van de coaches, feedback en support. Vergeet die schop onder je kont niet. Ter waarde van € 399,- 

#  Je ontvangt onze bestseller: het DIY Kickstart pakket ter waarde van € 97,-

 

 Dat is ter waarde van meer dan € 5.500,- , maar de investering van deze mastermind is nu slechts € 749,- euro exclusief btw. 

 

Over drie maanden

Weet jij jouw plek in je markt. Sta je stevig in je schoenen, maak je keuzes die passen bij jou als coach en claim je je expertise.

Bereik je gegarandeerd meer klanten, is je aanbod kraakhelder en weet je hoe je het in de spotlight moet zetten bij je ideale klant.

Heb je je eigen sales en marketing strategie onder de knie en beschik je over de juiste skills voor meer impact.

Twijfel je niet meer aan de volgende stappen, want je hebt een actieplan voor 2021.

THIS IS IT…

Je bent aan het einde van de pagina.  Het is tijd om je te omringen met andere ambitieuze coach ondernemers en de volgende stappen te maken. 

We willen nog een les met je delen: leaders take decisions fast. 

Zo werkt het intake proces:

1. Jij plant een intake gesprek in. Geheel vrijblijvend.

2. Daarin bepalen we samen of dit de juiste stap voor je is en maken we de keuze om er voor te gaan of niet.

3. Je kunt vervolgens kiezen voor twee betalingsmogelijkheden. Optie 1: het totale bedrag in één keer. Optie 2: in drie termijnen.

4. Je ontvangt na wat handtekeningen en (aan)betaling de mail met daarin de agenda en alle informatie. En nu ben je officieel part of the club. 

5. Je wordt toegevoegd in de mastermind groep en we plannen de eerste 1-1 sessie met je in om je doelen te bepalen voor de komende drie maanden.

& it’s only the beginning.