Impact Business Blueprint Programma:

Voor ondernemers die de shift willen maken van constant struggelen naar een consistente klantenstroom zodat je kunt leven van je bedrijf.

Schrijf je in voor de wachtlijst

De Impact Business Blueprint is momenteel niet beschikbaar. Meld je aan voor de wachtlijst als je als eerste op de hoogte wil zijn wanneer de deuren opengaan.

Social Media Coach: Mark & Ingèr

Na het volgen van dit coaching programma:

Heb je een sterk fundament voor je bedrijf. Je weet wat er voor nodig is om met jouw bedrijf succesvol te zijn, zodat je goed geld verdient en kan leven van je bedrijf.

 

Je bent gestopt met twijfelen of dit wel iets voor jou is, want je hebt een helder plan en de praktische tools om je bedrijf winstgevend te maken.

Veelgestelde vragen

03Hoe werkt het?

Na aankoop krijg je direct toegang tot het Impact Business Blueprint programma en kun je aan de slag. Datzelfde geldt voor de bonus trainingen. 

03Wat als ik een live coaching sessie mis?

Geen probleem. Alle live coaching sessies worden opgenomen en in de online omgeving gezet. Je kan dus op elk moment een live sessie terugkijken. 

03Kan ik jullie tussendoor om hulp vragen?

Ja zeker! Dat is ons commitment in dit coachingprogramma. Elke maand is er een live coaching sessie waarin je ons om hulp kan vragen en waarin we live met je mee brainstormen. En in de besloten community kun je tussendoor je vragen stellen. Daar reageren wij binnen 48-uur en we zien dat de ondernemers onderling elkaar veel hulp bieden. 

03Ik weet nog niet zeker wat voor bedrijf ik wil bouwen. Heeft het dan ook nut?

Ja. Succesvol ondernemen gaat namelijk niet om het wiel opnieuw uitvinden. Maak gebruik van bewezen strategieën en ontdek alle opties. In de kick off sessie besteden we hier ook extra aandacht aan. 

03Kan ik alles terugkijken?

Je kan de trainingsvideo’s in de modules zo vaak terugkijken als je wil. Zo kan je op je eigen tempo de modules doorlopen en de video’s erbij pakken wanneer je wil.

03Zijn dit zakelijke kosten?

Yes. Dit zijn zakelijke kosten die je kunt indienen. Ben je nog niet begonnen? Dan kun je met terugwerkende kracht deze kosten indienen. 

03Wat als ik het niks vind?

Dan kun je dat binnen 14 dagen na je aankoop laten weten en krijg je het aankoopbedrag terug. Het proberen waard dus! Het bedrijf van je ideale scenario begint zodra jij de eerste stap zet.

Schrijf je in voor de wachtlijst

De Impact Business Blueprint is momenteel niet beschikbaar. Meld je aan voor de wachtlijst als je als eerste op de hoogte wil zijn wanneer de deuren opengaan.