MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST VAN ONS BUSINESS COACHING PROGRAMMA

Impact Business Blueprint

Het Business Coaching programma voor ondernemers die de shift willen maken van “ik doe maar watnaar een winstgevend bedrijf. 

Schrijf je in voor de wachtlijst

Meld je aan voor de insiders wachtlijst als je als eerste alle info wil ontvangen over wanneer de deuren opengaan. Je krijgt de beste deal als insider.

Voordat we meer over dit programma vertellen, voor WIE is het geschikt? 

De IBB is voor ondernemers zoals jij, die barsten van de ambitie. Maar die het uurtje factuurtje concept beu zijn en nu, met hulp en duidelijkheid stappen wil maken richting hun ideale scenario. 

Je bent klaar om een bedrijf op te bouwen dat je in staat stelt om veel meer impact te maken, veel meer geld te verdienen en te werken waar, wanneer en hoe je het liefste wil.

Met onze begeleiding en expertise, zul je leren hoe je jouw visie kunt omzetten in een succesvolle onderneming en jouw ideale scenario waarmaakt. 

Of je nu…

>> Een freelancer bent, die de missie heeft om een ander bedrijf te bouwen met verdienmodellen en daarmee minder afhankelijk wil zijn van enkele klanten en uurtje factuurtje.

>> Een dienstverlenende ondernemer bent die al even aan het bouwen is, maar focus mist en nu, zonder overwhelm, met structuur en strategie dát bedrijf wil creëren. 

>> Een starter bent die met tools, gelijkgestemden en support van business coaching wil beginnen. 

Dan ben je hier aan het juiste adres.

De Impact Business Blueprint geeft je de tools, inspiratie én support d.m.v.  maandelijkse business coaching tijdens het bouwen van het bedrijf van je ideale scenario. 

Meld je nu aan voor de wachtlijst, dan krijg je de eerste en beste de kans om in te stappen.

Je zit bij inschrijving voor de wachtlijst nergens aan vast!

Na dit coaching programma:

Heb je een sterk fundament voor je bedrijf. Je weet wat er voor nodig is om met jouw bedrijf succesvol te zijn, zodat je goed geld verdient en kan leven van je bedrijf.

 

Je bent gestopt met twijfelen of dit wel iets voor jou is, want je hebt een helder plan en de praktische tools om je bedrijf winstgevend te maken.

En bovenal geeft de Impact Business Blueprint je het vertrouwen, de energie en de inspiratie om te kiezen voor je ideale klant, ideale werkwijze en ideale scenario. 

In dit programma staat support en coaching centraal. Elke week checken we in en vieren we de successen:

Business Coaching in een groep, hoe effectief en persoonlijk is dat?

De IBB is een online programma wat je op je eigen tempo kunt volgen, in combinatie met maandelijkse business coaching sessies via zoom. Alle ondernemers in het programma zijn welkom in de sessies.

De coaching sessies hebben elke keer een ander thema en duren gemiddeld 90 minuten. Elke keer is er tijd genoeg voor persoonlijke vragen, extra feedback én hulp vanuit de community. We zien keer op keer hoe de gelijkgestemde ondernemers elkaar aanmoedigen, inspireren én verder helpen. Bovendien is er altijd ruimte om vragen vooraf in te sturen én zijn we ook bereikbaar via DM. 

 

Het IBB coaching programma in vergelijking met andere programma’s

Als je je NU inschrijft voor de wachtlijst van de Impact Business Blueprint zit je nergens aan vast, maar krijg je, zodra de deuren open gaan, de eerste én beste optie om in te stappen.

Meld je nu aan voor de insiders lijst en ontvang als eerste alle informatie: 

Schrijf je in voor de wachtlijst

Meld je aan voor de insiders wachtlijst als je als eerste alle info wil ontvangen over wanneer de deuren opengaan. Je krijgt de beste deal als insider.