Social Media Coaching

Bij De Social Media Coach focussen wij ons op het bouwen van social media strategieën waarmee je waarde toevoegt, impact maakt en je ideale doelgroep aan je bindt. Dat doen we door jou te leren hoe je het zelf doet.  Zo doen we dat:

Social Media Coach Mark en Inger SX online coaching

01

ONLINE COACHING

Tijdens een digitale 1-1 sessie duiken we in jouw merk en vraagstukken. Waar sta je en waar wil je naar toe? Vanuit daar maken we een helder plan. Want, waar moet je beginnen? Welke kanalen kies je? En dan zorgen we voor een lijst met ideeën om te delen.

02

LEVEL UP DAG

De level up dag is een intensieve dag, waarin we je strategie van A tot Z samen vastleggen. Wij komen naar jou toe, we gaan brainstormen, al je vragen beantwoorden en echt aan de slag. Als je een sprint wil maken en geen tijd hebt om te verliezen, dan is dit the way to go. In een dag: next level!

Social Media Coach Mark en Inger whiteboard
Social Media Coach workshop en talks

03

WORKSHOPS & TALKS

Organiseer je een event of wil je dat erover social media gepraat wordt in je bedrijf? Onze strategie talk is een optie. Dan praten we het publiek in een uur bij over social media strategie en het effect daarvan. Liever focus op Instagram? Kan ook. Laten we het erop houden dat we je podium graag vullen.

Zullen we even Bellen?

Je bent nieuwsgierig geworden en wil heel graag aan de slag met je social media kanalen? Tof! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en wat je zelf kunt bereiken? Stuur ons hier een (vrijblijvend) berichtje:

6 + 7 =