Social Media en online business Coaching

Bij De Social Media Coach focussen wij ons op het bouwen van online bedrijven en het creëren van online strategieën waarmee je waarde toevoegt, impact maakt en zodat je ideale doelgroep jouw bedrijf weet te vinden. Dat doen we door jou te leren hoe je dat bedrijf zelf bouwt.  Zo doen we dat:

Social Media Coach: Mark & Ingèr

01

1-1 ONLINE COACHING

Tijdens een digitale 1-1 sessie duiken we in jouw bedrijf en merk. Waar sta je en waar wil je naar toe? Vanuit daar maken we een helder plan. Want, waar moet je beginnen? Wat is er voor nodig om jouw doelen te bereiken? 

02

NEXT LEVEL ONLINE BUSINESS PROGRAMMA

Het totaalprogramma voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar het volgende level willen brengen. Met meer zichtbaarheid, zelfvertrouwen en meer klanten.

Leer hoe je zelf een succesvolle online business bouwt, je ideale klant bereikt en meer vrijheid ervaart.

Social Media Coach Mark en Inger whiteboard
Social Media Coach Mark en Inger whiteboard

03

1-1 COACHING - 3 MAANDEN

(2 plekken vrij vanaf september)

Behoefte aan strategische coaching voor langere termijn?

In ons 1-1 strategisch coachingstraject gaan we in drie maanden aan de slag met je doelen, de positionering van je bedrijf, we duiken in je doelgroep, je aanbod, sales en implementeren effectieve social media strategieën.

04

LEVEL UP DAG

De level up dag is een intensieve dag, waarin we je strategie van A tot Z samen vastleggen. Wij komen naar jou toe, we gaan brainstormen, al je vragen beantwoorden en echt aan de slag. Als je een sprint wil maken en geen tijd hebt om te verliezen, dan is dit the way to go. In een dag: next level!

Social Media Coach Mark en Inger whiteboard

Heb je een vraag? 

Je bent nieuwsgierig geworden en wil heel graag aan de slag met je social media kanalen? Tof! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en wat je zelf kunt bereiken? Stuur ons hier een (vrijblijvend) berichtje:

3 + 5 =