“Wij bouwden drie bedrijven op social media en helpen ondernemers om ook hun plek online te claimen.”

De Social Media Coach

Wij helpen ondernemers om zichtbaar te worden en hun verhaal te vertellen via social media. Als strategen richten wij ons op het verhaal erachter en hoe dat vertaalt kan worden naar duimstoppende content. Door middel van coaching leren we je hoe je het zelf kunt doen, dat vinden we namelijk heel erg belangrijk.

“Een goede social media strategie draagt bij aan de groei van je business.”

Social Media Coach Inger

Over Mark en Ingèr

Het is alweer meer dan zes jaar geleden dat wij zelf heel bewust begonnen op social media. Ingèr met een blog en Mark als online lifestyle coach. We waren dagelijks bezig om zoveel mogelijk tips en verhalen te delen online. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen en te inspireren. Met vallen en opstaan, maar binnen een jaar zaten we beide op een aantal duizend volgers.  Dat begon met elke dag posten op Instagram, vloggen op Youtube en later ook ‘live content’ via Stories.

Inmiddels hebben we beide al jaren een hechte achterban van meer dan 12.000 actieve volgers en speelt social media nog steeds een grote rol in onze bedrijven. De informatie en tools die we zelf hebben toegepast (en nog steeds toepassen), zetten we nu in om andere ondernemers te helpen.

We zeggen dit altijd, maar wij geloven in de kracht van social media. Wij geloven in de kracht van inspirerende verhalen en authenticiteit. Wij geloven dat social media de tool is om je doelgroep te bereiken en een diepe connectie met ze op te bouwen.

Wij zijn jouw social media coach

k

Strategie

Wij helpen je een strategie te bouwen zodat je de juiste kant op gaat.

.

Social proof

We leren je om duimstoppende content te creëren die jouw verhaal vertelt.

Content creatie

We zorgen dat jij leert wat je kunt doen op social media.

“Samen kunnen we de hele wereld aan”

De verdeling tussen ons twee? Ingèr is de ideeën machine en de non-stop-vragen-steller. Mark heeft de helikopter view en weet je altijd aan het denken te zetten. Naast ons staan ‘structuur-aanbrengers’ en ‘overzicht-bewakers’ die het allemaal mogelijk maken.⁠ We hechten beide veel waarde aan energie en ontwikkeling. Alles wat we doen, doen we op volle kracht. En zo kunnen we samen inderdaad, de hele wereld aan. Of helpen. Het is maar net hoe je het wilt bekijken.