Bereid je voor op een life changing week.

Dit is jouw POWER PLAN

Reken voor eens en voor altijd af met je inner aansteller en ga echt voor wat je diep van binnen wil!

We starten op maandag 4 april.

Social Media Coach Inger

POWER PLAN is iets voor jou als

  • Je continu twijfelt aan de haalbaarheid van je doelen op alle vlakken in je leven.
  • Je wil al jaren ondernemen, maar durft de sprong niet te wagen, want je bent bang dat jij het niet kan, dat jij niet ondernemer genoeg bent of dat je compleet gaat falen. 
  • Je plannen komen steeds niet van de grond, maar om je heen zie je de succesverhalen van anderen. Dat voelt soms heel oneerlijk. 
  • Je weet dat je zichtbaar moet zijn, je weet dat je moet posten online en je weet dat je in jouw rol moet stappen, maar je laat je tegenhouden door twijfels en onzekerheden. 

“Whereever you go, there you are” 

Een quote die me herinnert aan dat, waar ik ook heen ga, mezelf en mijn gedachtes altijd meeneem. Een quote die me, toen ik hem voor het eerst las diep raakte en bewust maakte dat ik beter met mezelf moest leren omgaan.

Het was vroeger altijd donker in mijn hoofd. Ik achtte mezelf niet in staat tot grote dingen die ik het liefste wilde, vond niets goed genoeg en zag altijd overal het slechte van in.

Er was geen ontsnappen aan. Toen ik dat doorhad maakte ik een belangrijke beslissing.

Ik besloot om meer van mezelf te verwachten, zonder mezelf continu af te kraken. Ik besloot elke poging te vieren. Ik besloot om te doen, ook als ik niet durfde.

Nu zou ik mezelf veel veerkrachtiger en positiever noemen. Ik zit vol met zelfvertrouwen en ik gun mezelf oprecht de hele wereld.

Dat is zo’n enorme interne transformatie geweest en de basis voor alles wat ik doe, waaronder mijn bedrijf. 

Dit betekent niet dat er nooit meer momenten van onzekerheid zijn. Maar ik heb geleerd daarmee te dealen, die momenten te zien als onderdeel van het proces en besef heel snel wanneer mijn inner aansteller aan het opspelen is.

Met het POWER PLAN wil ik anderen helpen om het gesprek in hun hoofd te verzachten en tegelijkertijd om meer in actie te komen voor wat ze het liefste willen. Het wordt een bijzondere week waarin we samen werken aan de belangrijkste basis voor een succesvol en gelukkig leven: een sterke mindset en zelfvertrouwen.

Jouw ideale scenario begint in je hoofd, want whereever you go, there you are.

Als jij jezelf herkent in de omschrijving hieronder, dan is POWER PLAN iets voor jou: 

Ervaar jij dit?

x Je twijfelt aan de haalbaarheid van je doelen. Je twijfelt aan jezelf. Je ziet jezelf niet als die ondernemer. En daardoor blijf je hangen. Je weet dat er meer in je zit en dat gevoel overheerst de afgelopen jaren.  

x Je wil al jaren voor jezelf beginnen of fulltime ondernemen, maar durft de sprong niet te wagen door overweldigende onzekerheid en angsten.

x Je omgeving raadt je plannen af en je voelt je ontmoedigt. Jij wil juist meer vrijheid ervaren en die veiligheid los durven laten, maar je hebt geen idee hoe je hier los van komt…

 

En WIL jij dit?

Je doelen en je ideale scenario helder voor ogen hebben. Je dagelijks laten inspireren door die visie die je hebt waarin je fulltime onderneemt en je dromen waarmaakt.  

Die twijfels in je hoofd de mond snoeren en vol zelfvertrouwen keuzes leren maken. Jij wil kansen niet langer uit de weg gaan, maar iemand zijn die voor zichzelf kiest. Ook als dat afwijkt van de mensen om je heen. 

Nu echt doorzetten en afrekenen met die twijfels die je al die tijd hebben tegengehouden.  

Ik ken dit maar al te goed…

Ik wilde dolgraag ondernemen, maar bijna iedereen in mijn omgeving raadde het af. De sales directeur op mijn werk lachte me zelfs uit. En mijn moeder is fantastisch, maar was hartstikke bezorgd.

Toen ik fit wilde worden en niet meer naar de kroeg ging, begreep ook niemand dat en verloor ik mijn beste vriendinnen. 

Ik was zo gewend om te luisteren naar het getwijfel in mijn eigen hoofd, dat ik niet geloofde dat ik in staat was tot grote dingen en amper probeerde. Ondernemen leek niet eens een optie.

Toch zette ik in beide gevallen door. Ik wilde niets liever dan die twijfels de mond snoeren en vol zelfvertrouwen zijn. Op mijn 25ste zei ik mijn baan op, ik zette mezelf op de eerste plek en veranderde mijn mindset. En nu, vijf jaar later heb ik succesvolle bedrijven op mijn naam staan en leef ik mijn ideale scenario.

 “Het ideale scenario is het enige scenario”

Dat is mijn lijfspreuk en mijn dagelijkse herinnering aan hoe ik wil leven en wie ik wil zijn. Ik wil een leven creëren waarin ik alles uit mezelf haal, unieke ervaringen op doen en blijf groeien en leren. 

Veel mensen haken af als ik dat zeg. Vinden het overdreven of cliché. 

Ik achtte mezelf ook nooit in staat tot grote dingen, dus ik deed maar niet. Ik probeerde niet eens. Ik klaagde en ik baalde. Dat was het. 

Tot ik die beslissing nam en alles veranderde. 

Ik besloot iemand te worden die gelooft in zichzelf. Iemand op wie ik kan bouwen. Ik besloot iemand te worden die in zichzelf kan vertrouwen. En die beslissing neem ik sindsdien elke dag. 

Ik veranderde het gesprek in mijn hoofd, stopte met luisteren naar mijn inner aansteller en ging over op actie. Dwars door de twijfels heen. 

Ik stopte met mezelf afkeuren en creëerde meer zelfvertrouwen. Nam op mijn 25ste ontslag bij mijn fulltime baan, verhuisde naar mijn droomloft, woonde op Bali en nu op Ibiza en bouwde succesvolle bedrijven. En ik ben vastberaden om te blijven groeien…

Bij elke stap denk ik:  “Ik kan het. Ik durf het. Ik doe het” 

In wisselende volgordes weliswaar. 

En dat is de mindset die ik wil doorgeven. Dat is waar jouw POWER PLAN om draait. Die mindset is de basis van een succesvol leven. 

€347,- €147,-

DIT IS JOUW POWER PLAN 

POWER PLAN is een live trainingsweek met de volle focus op MINDSET. Dat betekent dat we één week samen doorbrengen en maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april de dag starten met een live training. 

In deze trainingsweek werken we aan het fundament voor jouw ideale scenario. We tackelen jouw inner aansteller, vergroten je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat jij de tools hebt om je mindset blijvend te versterken. 

Wat zit er allemaal bij?

Je krijgt een digitaal werkboek, toegang tot de online omgeving, inspirerend “huiswerk” én elke dag een mindset training. 

Kun je de trainingen niet live volgen? Geen probleem, dan kijk je de trainingen later terug in de exclusieve online omgeving. 

De investering voor POWER PLAN is € 347,-.

Maar omdat jij op de wachtlijst staat, krijg je als eerste de kans om mee te doen voor slechts € 147,- exclusief btw.

+ De eerste 10 aanmeldingen krijgen er een gratis 1-1 coaching sessie bij van 60 minuten. T.w.v. € 750,-. Nog 3 plekken over.

Let op: deze unieke korting is slechts 48 uur geldig.
Betaling in termijnen mogelijk.

There’s no way you are going to have lasting success on a large scale without confidence, because without confidence you are not going to take massive action..”

-Tony Robbins

Dit krijg je er allemaal bij:

JOUW BONUSSEN

1. Je ontvangt €200 korting. Je betaalt niet €347,- maar €147,- exclusief btw. Alleen de komende 48 uur!

2. De eerste 10 aanmeldingen ontvangen er een gratis 1-1 sessie bij van 60 minuten t.w.v. €750,-. Op = op. 

 

5 live trainingen 

Elke dag starten we met een waardevolle mindset training over thema’s als De Inner Aansteller ©, Gewoontes en je ideale scenario. 

Digitaal werkboek met de opdrachten en samenvattingen van de sessies.

De online trainingsomgeving is gevuld met extra content over ieder topic.

Meditaties, visualisaties en inspirerend huiswerk. 

Drie live Q&A’s 

Het ideale moment om gelijkgestemden te spreken, je vragen beantwoord te krijgen en volle motivatie door te gaan.

Na deze week:

 1. Je hebt een enorme shift gemaakt in je zelfvertrouwen en jouw inner aansteller maakt niet langer de dienst uit.

2. Je hebt geleerd hoe je jezelf saboteert en hoe je dat patroon stopt. Vanaf nu stap je in die rol als ondernemer en you make it work.

3. Je weet hoe je je ideale scenario kunt inzetten als kompas om je keuzes op te baseren. Weg met die keuzes gebaseerd op angst. 

4. Je hebt gewoontes ontdekt die niet bijdragen en nieuwe gewoontes afgetrapt die je helpen je  plannen als ondernemer waar te maken.

Stop met het luisteren naar je inner aansteller en het settelen voor prima. Verander je mindset en maak je plannen waar.

In het POWER PLAN wordt je klaargestoomd voor fulltime ondernemerschap en verander je je mindset van ambitieuze twijfelaar naar die ondernemer die er vol voor gaat. 

Ik help en coach jaarlijks honderden ondernemers om hun mindset te verbeteren. Dit zeggen zij:

Heb je vragen? Misschien staat het antwoord hier tussen: 

03Hoe werkt het?

Power plan is een live trainingsweek. Na aanmelding ontvang je alle informatie en op maandag 4 april starten we samen. In de week van 4 april heb je van maandag t/m vrijdag een training via Zoom die je live kunt bijwonen of later kunt terugkijken. 

 

03Hoe veel tijd kost het?

De live trainingen duren ongeveer anderhalf uur per dag. We starten elke ochtend om 10.00u. Je kunt de trainingen later nog terugkijken in de online trainingsomgeving. 

03Ik kan er niet live bij zijn, is het dan alsnog nuttig?

Ja. Als jij je mindset wil veranderen, nieuwe afspraken met jezelf wil maken en niet langer naar je inner aansteller wil luisteren is dit je kans. Je haalt er het maximale uit als je wel live aanwezig bent, maar de impact van deze week ervaar je ook als je er niet alle trainingen live bij kunt zijn.

 

03Wat levert het me op?

Je kunt een week verwachten waarin je nieuwe energie vindt om alles uit jezelf en je leven te halen. Je opnieuw geïnspireerd raakt om je doelen waar te maken en je leert hoe je stopt met jezelf te saboteren. Die sterke mindset neem je voor de rest van je leven mee. 

03Is het alleen voor ondernemers?

 De inner aansteller speelt een enorme rol in waarom mensen niet durven te ondernemen, met dat in mijn achterhoofd creëerde ik POWER PLAN. Inhoudelijk gezien helpt POWER PLAN je een shift te maken in zelfvertrouwen en sterke mindset. Ook niet ondernemers hebben daar profijt van, maar ik richt me, over het algemeen, vooral op mensen die een bedrijf willen starten of dat willen onderzoeken. 

03Hoe lang behoud ik toegang tot de training NA deze week?

Een maand. Dat geeft je voldoende tijd om alles opnieuw te kijken of oefeningen nogmaals te doen.