Een nieuw gezicht bij De Social Media Coach, ik hoop dat jullie dat net zo spannend vinden als ikzelf! Mijn naam is Isabelle van Duijse, 19 jaar oud en afkomstig uit het Zeeuwse land.  Sinds begin april ben ik voor vier dagen in de week voor tien weken de stagiaire van Mark en Ingèr. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda en woon daar op kamers. Eindelijk écht aan de slag en wat een geluk dat ik deze ervaring bij De Social Media Coach op mag gaan doen!

Stagiaire

De historieboeken in

Vol trots kan ik zeggen dat ik ook een beetje geschiedenis schrijf bij dit leuke bedrijf, namelijk dat ik de eerste stagiair ben! Dat legt natuurlijk wel een redelijke druk op mijn schouders. (Just kidding, Mark en Ingèr begeleiden me enorm goed en ik voelde me sinds dag één al thuis). Als stagiaire hoop ik hier veel te gaan leren en daarnaast natuurlijk ook de opgedane marketing- en saleskennis van het afgelopen jaar toe te kunnen passen tijdens het ondersteunen van het team van De Social Media Coach.

Double tapping in real life

Naast het reizen van Breda naar Eindhoven en andersom, ben ik ook vaak terug te vinden op het hockeyveld, waar ik met veel plezier een balletje sla. Verder vind ik het ook heel leuk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Als ik niet op een van deze plaatsen ben, vind me dan in de stad. Ik heb een passie voor mode en houd ervan om me hiermee bezig te houden. Met een hoofd vol creatieve ideeën richt ik mij nu eerst vol enthousiasme op het komend avontuur. Ik heb er kei veel zin in!

Groetjes en tot in mijn volgende blog,

Isabelle